Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

13 October 2009

Zon-Malas

Hari ni malas gila nk g lab..xtau napa..perasaan malas tu semakin menguasai diri aku ni...so disebbkn aku nak mntak t.tgn Dr.ikmar so aku terpaksa la masuk gak dlm kampus..tu pon pukul 1 lebih baru masuk..ahha...so aku pegi jumpa Dr.ikmar kul 3.30..pastu Dr.ikmar suh aku tolong pnjmkn buku kat libry...so lepas dah pnjam tu aku hntar buku tu kar Dr.ikmar...aku nak tnya pasal thesis aku,aku segan..yelaaaa dia kan skrg ni tgh mode bersedih...tiba2 dia ckp thesis aku tgh di-review oleh Dr.wan khairul plak...aiii bila la siap agaknyaa ek..Sem ni dah hampir nak habis,,risau gak ler...xper laaa,sekurang2nya bnyk sikit diorg leh betulkn thesis aku tu...so lepas g jumpa Dr.ikmar,aku g jumpa plak ngn co-supervisor,Dr.Zamri tuk menanyakan chapter 1,2,3 yg sedang dia semak...nasib baik dah siap...Tapi Dr.ikmar dah bg Warning td, dia ckp sebelum grad dia nak satu paper...aiyaaaa...akan ku usahakan jua..chaiyok2!!



Nota Kaki: Tgh tengok crita kat TV3...crita Bunian...

6 comments:

farhanini said...

chaiyok2!

tengku_fir21 said...

jgn malas2....
haahha

zoncapriku said...

nini:chaiyok2 gak..hehhe

fir:thanks ya...

tuan_arian said...

lupa tlg sampaikan 'condolences' aku kat dr ikmar....tabahkan diri...

kat ko lak....aku selalu m'update sal ko kat blog nie...
nak tau idup seorang dak master....
hahhaha...

s'igt aku dah 2,3 kali zon kemalasan kuar....biler lak blog zon kerajinan nak kuar nie???
mana motivation ko masa first masuk dulu....
ker dah naik flight....atau terbang dek angin ribut petir tepi pantai tue...

anyway,aku waser aku kenal kot sikit2 sal ko,so don givap... terus berusaha....

ala, dr mintak satu paper jer...
tue pun nak kedekut ker...
kat mydin, rm10.20 jer satu rim...
hhahahha...(x gelak ek)....

takin care,chow....

*cerewet r nak leave msg.kena msuk bnyk benda...

zoncapriku said...

JD:thank k coz sudi bc blog aku yg merapu ni...aku skrg ni dah semakin malas...sebb tu bnyk jer entry sal malas ni..hahha

zoncapriku said...

JD:thank k coz sudi bc blog aku yg merapu ni...aku skrg ni dah semakin malas...sebb tu bnyk jer entry sal malas ni..hahha