Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

13 November 2010

Zon-Happy Birthday AngkongC

Salam 1Blogger

--->Happy Birthday Angloko..semoga ko lebih berjaya diusia yang baru ini..

NotaKaki: Wahai Birthday boy, sila tetapkn la tema party ko awal2..hahaha

18 comments:

yoe said...

eh eh eh..... ada bufday party ke di sana???? i yg di perantauan ini di jemput x??? uhuhukkkkk !

zoncapriku said...

yoe-blum lg...tggu ko merasmikan je kot...apa2 pun tggu pengumuman dar pihk penganjur..ahahaa

angloko said...

Terharunya.. ada N3 khas... nk nangis lah.. party kita kena tggu yoe la blk dulu.. br meriah.. kecuali yoe x blk..

yoe said...

tunggu kemunculan i yang hina dina ini ye kawan2..... oooops humble x i??

zoncapriku said...

Angloko:bereh kita tggu bos balik dulu...nak nangis???aku pun nk nangis gak la...hahaha

Yoe: Tu bukn humble..tp OVERRRR...haahahahaa

yoe said...

mmg la i over... i OVER HUMBLE!!!!! suka x???? suka suka suka!!! ~~

angloko said...

harusla yoe over... itukan sifat semula jadi yoe.. hehehe... tggu yoe blk la.. party tema rimba.. ada tarzan.. bleh..

zoncapriku said...

yoe-SUKA SGT!!(smbil hempuk kpala kat dinding,ahhaa)


Angloko:tema rimba???tarzan???..kena mula tempah baju ni..aku nk jd tarzan la...xyah susah2 beli baju...pakai cawat jer..hahaha

angloko said...

Nik da cop jadi tarzan.. aku pitam jap.. yoe ko nk jadi ape?

sYukCurz said...

weh, nik, aku baru balik NSPM 2010 kat langkawi barunih. then ada budak tanya, awk yg present time NSPM 2008 dulu kat penang kan? ahahaa... gelak jer aku. tetibe teringat kat ko ahahaa...

AdiE said...

HAPPY BIRTHDAY!!

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/3-p-pengalaman-baru-panas-penat.html

Izzatul Huda said...

wuyyyooooo~~~
happy birthday angah! ;)

Anonymous said...

tme aku dah balik baru sibuk nak berparty bagai kan kan kan

aritu aku ada nak ajak tgkap gambo pun bz kan kan kan....

ye la angah lagi spesel di hati ko hahahahahaha

ekekekeke

jeles nih...jgn lupe besday aku nanti yer har har har (muke tak malu nih!)


-lok-
PEMBACA SETIA BLOG NIKKI AZIZ

Anonymous said...

opps lupe plak....

tahniah nik aziz kerana berjaya meng hapdet blog 2 hari berturut turut...clap clap clap

aku bangga dengan pencapaian ko dan akan menjadikan ko contoh dalam dunia blogging nih

heh heh heh

-lok-
PEMBACA SETIA BLOG NIK AZIZ

angloko said...

Adie n Huda.. Tq wish birthday.. ;p.. loq.. party kan tema rimba.. ko bleh jadi ape ekk?

Anonymous said...

angah...yg pasti yo akan memegang watak jane hahahaha

nikaz...aku baru perasan...ko menaplikasikan ajaran aku hari tu ye pada gambar angah....bijok2 ah mu...ni kalau slalu prektis ni mau kalah aku huhu....teruskan teruskan..nanti i ajar lagi k

-lok-
pembaca setia blog nikki aziz

zoncapriku said...

Syuk-Aku pun hampir terjoin NSPM2010 kt langkawi tp tuk gntikn mmber jer...dia bgtau lmbat sgt,so xjd la g..kalo x sure leh jumpa ko n tgk ko present...

Lok-1)xpe loq,time besday ko.ko turun la sini,kitaorg celebrate kaw2 nya..haha.
2)cnth dlm dunia blogging???tu perli tahap gaban la tu...hahahahaha
3)Nasib baik ko perasan aku edit pic angah tu...berpeluh sebaldi tuk siapkn tu...hahhaa..anyway thanks sifu..sila curahkan lg ilmu2 ko tu...hehhee..

yoe said...

motippppp suruh i jadi jane??? heheheheh malu la i... ~~~