Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

04 March 2010

Zon-Apakah???

Aku yg tolol....
Apakah yg aku dah buat ni...malunyaaa aku.....mlm td pegi karok ngn zai,loq n angloko...lepas karok kitaorg g dataran shah bandar coz ada gerai2 jualan cam jom heboh plak...lepas round semua tempat,kami singgah kat gerai sunglasses....kat gerai tu ada jual gak cap n handbag...time sesi pilih-memilih sunglasses tu aku terpandang sweater yg sgt cantik kat dlm gerai tu...warna itam n putih..ada 2 helai...so aku trus ler pegi belek2 sweater tu,mmg cun giler la sweater tu...tiba2 aku terpndang plak ada 2 helai jean kat tepi sweater tu n 2 helai tuala.....OMG!!!...tu pakaian pekerja gerai tu la tolol...knapa la senget sgt aku ni...kan gerai tu just jual sunglasses,cap n handbag jer....patut la diorg duk pndang2 jer, diorng nk tegur risau aku malu plak depan2 customer yg lain....nasib baik aku terpandang tuala tu,kalo x aku dah nk g tnya harga dah.....mmg memalukn betul lerr....lepas tu aku buat2 muka x bersalah blah je dari gerai tu....Apakah oh apakah....
NotaKaki:Lain kali aku akn lebih berhati2 ttg perkara ni...

13 comments:

Azam Shah said...

boleh x nak gelakkan...
waahhaha~~

nasib la peniaga tuh tak kejam kan..
haih....:)

sYukCurZ said...

ahahahahhaaa....

ko mmg pandai buat lawak la. aha

AdiE said...

hahahahaha...segannye...

cian ko..

~daniel adie~

zoncapriku said...

Azam:Silakan la gelak..mmg patut kena gelak pun...hhahahha

Syuk:Cara dia gntung sweater tu mcm tuk dijual jer..dah ler baru palk tu....hahahhaha

Adie:tu la pasal..segan gila...sebbtu la blah cmtu jer..ahaha

angloko said...

nik... aku nk gelak lagi...
bestnya g karok... aku x sempat nk berkarok sakan smlm... terlambat lak smp kat korg... da la perut penuh time jupe korg tu... dtg je trus plh lagu kan... hahaha

zoncapriku said...

angloko:sila la gelak puas2 k..aku izinkan..hhhaaa...ko kan artis,xperlu la karok lebih2,kan slalu wat show jer...hihihih

yoe said...

sorry!!! i mmg x tahan nak gelakk ni!!!!


lantak la satu secret recipe nih pandang2 aku... tetap aku nk gelak!!! ko mmg naturally seorang ilmuan yang kelakar gituuu!!!


~~ ataupon itu adalah taktik yang ko belajar dr incik ang utk mengorat tokey itu??? tetttttt!!

zoncapriku said...

Yoe:Nasib baik ko xda yoe...kalo x..sure kena gelak besar2an dlm keta....sweater tu mmg tersusun cantik n cam nak jual jer...serius malu yg teramatttttt sgt....knapa bdoh bebenar aku ni...nasib baik aku x ajak angh tuk belek2 sweater tu gak....mmg gila tul aku ni...hahhaha
-ngorat taukey????tu angloko jer...larikkkkk!!!

mizz nad said...

hahahaha..sib baik x belek2 towel tu skali...

jOe NB said...

nik....sian kt ko nik....angloko kompem xbuat cmtu coz yg ko buat tuh tektik yg dia dh buat msa drjh 3 lg!!!.....tlg la mntak dia ajjo tettik terkini!!!!

zoncapriku said...

mizz Nad:kalo gelakkan org no satu ek...kalo nik terbelek towel tu mmg sah2 ler senget..hahahah

Joeharo:Patut la time kejadian dia buat2 biasa jer coz dah lali dgn bnda tu kot..hahahha

Mohd Shahrul Hafizi said...

Serius kelakar bro.
Hahaha :D

Nasib baik takda pakaian dalam kat situ. Kalau tak konpim lagi memalukan.

meme0607 said...

tihhihi..

kot ye pon nak bergaya..