Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

08 October 2009

Zon-Jamuan raya..

7/10/09 lepas kitaorg student2 master n staf makmal jabatan fizik ada buat jamuan hari raya..majlis mula dari kul 1...tp macam kurang best je tahun ni coz my SV just dtg kejap jer coz dia terkejar2 tuk naik flight nak balik KL coz ayah dia sakit...apa2 pon moga2 ayah dia cepat sembuh nnt,aminn...Thank juga kat Aimi coz dia la tulang blakang tuk mmbuat majlis ni...dia la byg bnyk bertungkus lumus menyiapkn semuanyaaa...thank sekali lg tuk aimi...ni adalh tahun kedua kami buat..Alhamdulillah semuanya berjalan lancar...



mmmmm sodapnyaaa makan...

kek,kuih raya...

mana lagu raya ni....

Kak Liza,Aimi,Lily


posing jgn x posing..ahak..



Nota Kaki:Baru balik dari Kopitiam ngn Aimi n Baie...thank Baie coz blanja..

1 comment:

azrullokman said...

sampai hati x jemput aku...
macam la aku ni org lain sgt dengan bebudak fizik tu....
kau kijammmmmmmm...
kau kijammmmmmmmmmmmmmmmm!!!
muahahahahahahaa.....

~ yoe