Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

01 July 2010

Zon-Bola

--->Slalunya aku tgk bola kat umah or umah sewa jer,tp mlm tu Zai ajak aku ngn Loq g tgk kat McD KT..time tu team German lawan England..mmg best game mlm tu n lg best bila 1st goal tu pihak McD bg voucer percuma setiap sorang..mmg senyum lebar la si Loq tu..ahahha..
--->Balik jer dari tgk bola kami terus balik ke rumah...time kat umah tu,Loq sempat ajar aku adobe photoshop sampai kul 3pagi..really appreciate that!!Thank u so much Loq...Keesokkan pg nya kami breakfast kat McD coz nak tebus voucer free,hhehhee...sesudah mkn kami trus ke airport KT coz Loq nak beli tiket airasia...pada masa tu la kitaorg jd gila nak snap pic lompat2..nasib baik x runtuh jer airport tu...hahaha...malas nk crita lebih2...layan jela pic2 kat bwh ni...

Mr.Azan


Mr.Loq


with Mr.Zai

Ni la voucer free

Besarnya...

Nasib baik x runtuh McD



Oppss perutku...terpaksa la tutup...

NotaKaki:Camner la kehidupan baru aku nnt...adakah aku mampu???

2 comments:

sazani said...

yeayyyy ^_^

zoncapriku said...

Azan-Yeayyyyyyy gak la..haha