Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

21 July 2010

Zon-Hantar kereta

--->Haritu aku berpeluang ke rumah Yoe kat Jengka 19 buat kali ke-2...tu pun sebab Yoe nak hntar kreta abg dia kat Ampang...kami bertolak pada hari khamis n mlm nya aku tido kat umah Yoe..Keesokkn harinya baru la kami bertolak ke Ampang tuk hntar kreta...Pagi tu emak n ayah Yoe suh bawa skali buah rambutan n manggis ke Ampang...so pagi tu bermula la sesi kutip mengutip buah2 rambutan n manggis...kalo diikutkan hati ni nak jer bawa bnyk2,tapi memandangkan kami akn balik dgn bas ke KT,so kami just bawa sikit jer....

Cam aku plak yg jadi anak kpd mak n ayah Yoe...haha..
---> On da way ke sana kami sempat la singgah kat Hutan Lipur Lentang...bersnap2 kejap kat sana...tempatnya cantik n fresh...

cam bagus jer aku ni bergaya ngn kreta abg Yoe..ahhaha

--->Lepas je hntar kreta abg yoe, kami trus ambik komuter ke Putra tuk beli tiket bas...lepas tu Yoe ajak aku ke Pavilion..tu la 1st time aku jejak kaki kesitu...selama ni just dgr yoe jer duk crita sal pavilion tu...Dah mcm pemandu pelancong jer yoe time tu...dia bw aku masuk kedai tu,masuk kedai ni n sempat gak kami tgk movie predators kat GSC Pavi tu...mmg best kat Pavi tu, patut la si SYUK suka sgt lepak2 kat situ,hahahahha...aku terperasan gak ler butik ZARA yg mnjadi kegilaan Syuk tu...tp x mmpu la nk beli,just mampu tgk jer...heehe..kat Pavi tu sempat gak ler aku beli baju tuk konvo n 2 helai t-shirt..pada kul 10.30 mlm kami bertolak ke KT da...hrp2 next time dpt g lagi ke sana tu...





NotaKaki:Semenjak internet dah xda ni..kena la pinjam Broadband kwn2 tuk update blog ni...haha

4 comments:

CengkodokPolkadot said...

Alaaaaaaaa...nak kete tu

luqman said...

mak aih gambo...umt next top model ha3

zoncapriku said...

CP:Awak kan artiz...xkn xleh beli kot..hahahaha

Luqman:Overrrrrr...hahahaa

yoe said...

love this journey kan nikkk!