Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

27 July 2010

Zon-My Konvo

--->Alhamdulillah,akhirnya dapat gak aku menggenggam segulung Ijazah Sarjana Sains Fizik aka MSC Physics..terima kasih yang tak terhingga buat keluarga, supervisor n rakan2 yg bnyk membntu aku selama ini...









my mom yg kena paksa pakai jubah,hahaha

Lunch kat BB seafood...
NotaKaki:Hari ni dah nisfu syaaban...2 minggu lg dah nak masuk Ramadhan..

14 comments:

yoe said...

nik, kalo la ada award khas untuk very supportive family, x lain x bukan penerimanya we oll dah tau jawapannya... salute to penganjur rombongan, abang ko kann??? keless sgt!

~ lagi 1, i like ur mom pakai jubah... mampuuu??? menangis mak i kalo nengok pic tu!!

zoncapriku said...

Yoe-Harus la menang Yoe...nasib baik abg aku x bawa satu bas..mau nya mati nk bergmbar sorang2..hahaa

-Harus la ko suh mak ko plak pkai tahun depan..hhhaaa..

yoe said...

i think mak i dgn rasa rendah diri nya (mcm anak dia ni jugekkk) akan lebih berkenan untuk menyarung jubah keler pink yg org kat atas kerusi kuning tu pakai kot ~~ lalalalala.... :)

sYukCurz said...

ahahaa... berangan yoe.. harap2 one day mak kau sempat merasa la.

btw. nik congrats again. nak bunga konvo dtg bangi. aku bwk g kedai bunga muahahahaa...

zoncapriku said...

Yoe-Rendah diri la sgt kan...aahhahaha...ko tempah khas je la tuk mak ko nnt...biar sebijik mcm canselor kita tu..ahhaha

zoncapriku said...

Syuk-Thanks k.....nnt aku mintak satu kedai bunga baru ko tau..hahaa...

-Good luck viva esok k...hidup polymer electrolytes,hahaha tiba2 lak

sYukCurz said...

ahahaa... hidop polymer electrolytes!!! ahahaa..

matila aku sok. internal pakar inorganic, external pakar physics. supervisor pakar polymer blending
co-supervisor pakar electrochemistry chairman Professor. huhuuhuu..

yoe said...

alang2 aku tempah utk mak aku, baik aku tempah utk aku sekali..... bling2 gitu color juvah aku nanti next year.. !

~~ utk org yg nk viva... chaiyokkk!!

sYukCurz said...

thnx again yoe

tuan_arian said...

hulamak.....tahniah dr kami mewakili jab fizik...(kemafiz 2004)

wah,memang meriah....sebijik kg turun tu...

mana satu ayah ko??xnmpk...
mak ko batch maner???huhuhuhu

master in sains rumahtangga...

luqman said...

congraduation~

Ibn Ishak said...

abang nik, tahniah.... moge sentiase dalam rahmatNye... ameen...

angloko said...

Tahniah nik..
Yoe... ko selayaknya pakai jubah PINK itu.. jgn berebut ngan CP sudah la... ;p

sazani said...

^_^