Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

28 June 2010

Zon-Jengka

---> Weekend lepas Zairul ajak aku balik umah dia kat Felda Jengka 20 bersama ngn Loq Abol n Angah. Satu pengalaman yg teramat best coz ni la first time aku g umah member2 n tido umah diorg. Sepanjang perjalanan aku just tido jer kat belakang coz aku xmmpu tuk mencelah apa2 perbualan pemidato2 hebat,hahaha..sampai kat rumah zairul sekitar kul 10pm lebih..
---> Duk kat umah zairul ni asyik kena paksa makan jer(Suka sgt la si Loq Abol tu,hahahhaa)...mmg terover kenyang..pada pg jumaat tu kami pergi melawat Kaksu di UITM Pahang n time kat UITM tu la ada kisah lucu berlaku. Kaksu ajak kitaorg g mkn pagi ngn kereta dia,aku yg last skali masuk dlm kreta dia tu tiba2 time aku baru masukkan sebelah kaki ke dlm kreta, dia trus bergerak,oh apakah itu.....neves gila aku time tu,risau kena seret plak,ahahha...apa2 pun thank tuk kaksu coz blaja kitaorg...
---> Selepas sembhyang jumaat kami berjalan2 ke Gunung senyum, view yg sgt cantik. Tuk mendaki gunung tu memerlukan masa 6jam lebih tuk sampai ke puncak. Pd mlmnya plak kami pergi melawat Yoe yg teramatttt trauma itu kat rumahnya di Jengka 19. Sebenarnya kami baru jer dinner kat umah Zairul sebelum ke rumah Yoe, tapi emak Yoe juga menyediakan makanan dinner tuk kitaorg. So kami makan mlm plak ler kat umah Yoe (Bertambah hepi la si Loq Abol tu,hahahahahha),mmg teramatt kenyang,perut aku ni dah x mampu menerima apa2 makanan dah tuk time tu..mmg full!!Tuk malam kedua tu,aku n Angah tido plak kat umah Yoe. Almaklum la nak merasa tido umah member2..hehehe...Tu jela sedikit sebanyk pengalaman kat Jengka.


Ni la Loq Abol,suka sgt kalo dpt bergambar..ahhahaha


with miss lecturer, kaksu yg nyaris menyeretku dgn keretanya..uhuhuhu..

Ikan keli bakar...tu semua adalah pelakon2 hebat, padahal emak Zai yg bakar sebenarnya..

Gunung Senyum..


NotaKaki:Harap2 leh la berjumpa Loq Abol lg...bila ingat Loq Abol,sure ingat Poster...hahahahahahaha

3 comments:

Loque Hakim said...

loq abol? takley blah muahahaha...

aku suke ayat teramatttt la trauma tu wakakakaka

jgn ko ungkit lagi pasal poster !

yoe said...

loq abol: aku teramatttttttt suka dgn nama Loq Abol, kalo bole aku rasa nk tambah je nama kau jadi Loq Abol Si Pemoster!!!

~ ikhlas dari;
Yoe yang trauma :(

zoncapriku said...

Loq-Best x nama tu?hahahhha
Yoe-Sokong!!!