Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

12 April 2009

Zon-Nak cepat habis

Weeknd yang lalu aku x balik kmpg,cdgnya nk wat keje,tapi xler bnyk sgt aku buat..seciput jerk..kalo dah dasar malas tu xleh nk wat cmner dah..huhuhu..apa yg berlegar2 kt kpala otak aku skrg adalah nk habiskn projek master ni dgn cepat,dah naik tension dah ni...tapi semakin aku berusaha nk abiskn,semakin bnyk ler hlngnnya..skrg ni tggal last method tuk aku buat yakni TNM..tapi TNM plak spoil,sepatutnya aku nk run sample tuk 4@5 jam tp x smpai 20minit aku run,tiba2 software tu off sendirinya..nyampeh nguh..aku call suplier tuk tnya apakah masalhnya,tp dia pon xtau..gini ler,just nk untung semata2..so aku try la bomoh2 sikit..aku uninstall balik software tu n aku try download version yg lain kt ternet..Alhamdulillah,akhirnya aku berjaya..rupa2nya version yg latest ni x bagus..terpaksa guna yg kuno gak..hahhaa..

So aku harap lepas2 ni semuanya akan berjalan lancar..aminnn..mlm td kak dijah telah pon berlepas ke oz tuk mnyambung phd kt University of New England, Armidale, New South Wales, Australia...aku tmpang bgga ngn dia..so gd luck ler kt kak dijah,walaupon aku br jer kenal dia,dia adlah sorg yg best sgt...tersgt ler klakar..so kalo leh aku nk ikut cm dia,ingin smbg gak phd,x kisah ler kt local pon..yg pnting aku nk ambik phd(master pon aku x habis lg,dh berangn lebih,ahhaha)..

nota kaki:sambil tgk berita TV3 n tggu Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009(sempat lg tu..bila la nk siap keje kalo cmtu,huhu)

3 comments:

azrullokman said...

siapa la yg x nak cepat abes nik!!! uwaaaa nak meraung kerana masalah yg dihadapi yg melambatkan kerja lab ku!!!

chafizomie said...

selamat berjihad ya! =)

zoncapriku said...

Yo:sama2 la kita berusaha..caiyok2!!!

chafizomie:thanks..