Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

23 April 2009

Zon-Kemalasan



Tiba2 jer aku rasa cam malas nk g lab arini(23/4/09), so kpala otak dh aim cmtu maka aku x g lab ler...so aku rncang nk wat kijer ler konon2nya,baru jer belek jurnal sikit2 dh rasa ngntuk..almaklum ler wat keje atas katil,meniarap lak tu...so arini aku tidooooo jer..dah ler panas gila cuaca arini so tido pon x ler lena sgt..kul 12 aku baru g mandi n mula buka ym n tiba2 emy bgtau Dr Ikie mai lab..ALAMAK! time aku x dtg ler dia nak wat lawatan ilmiah..nasib baik emy sempat cover aku...hehhee..thank emy...kul 12.3o aku ajak emy,lin n san g mkn kt PAK LONG coz segan ler nk g mkn sorg2...lepas balik dr mkn aku main ternet..tiba2 aku xcited nk tgk Britains Got Talent so dlm beberapa peserta aku amat kagum n minat ngn 3 calon yakni Susan Boyle, Flawless n Shaheen Jafargholi - 12 Year Old



Susan Boyle


Flawless


Shaheen Jafargholi - 12 Year Old

so kalo korg nk tau ngn lebih lnjut pasal diorg sila la ke youtube. sedar x sedar x pon ptg..maka sia2 la saja masa aku arini...

Nota kaki: Sakit kepala n leher coz tido bnyk sgt ptg td...padan ler muka aku..huhuhu

4 comments:

azrullokman said...

ye ke malas...hosmet ko cite kt aku, ko dah siapkan draft thesis dh kan??? fuiyyohh gempaqqq!!!!

-gweENappLe- said...

ye ke malasss...?(persoalan yg sma ng yoe...)biase ny tahap mls nikaziz nikali bersamaan dgn tahap kerajinan manusia2 biasa cm kami neh!!!!huhuhuhu....kaedaahhhnyaa...
tlebih mkn gooola rini...byk lg kta2 MANIS nk ku hamburkan...tp nx time la nik ea....ciow

-gweENappLe- said...

*tahap kerajinan max manusia2 biase..maksod ku...(biaso lah pak cik dh tua)

ang said...

tu la... ye ke mls...
hosmet ko pn citer kat aku.. ko da anta thesis... tunggu nk grade je... mmmm....;p... meletoppp...;p