Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

15 April 2009

Zon-Ku pasti terhibur

Kelesnya tajuk entry..kakakak...ada banyak perkara yg boleh mnyebabkn aku terhibur dan kadang2 ianya akan mngurangkan ketensionan aku...aku sangat terhibur pabila melihat aksi2 member2ku takut LIPAS,MENGKARUNG,CICAK,KATAK...ada yang anti KUCING...jika spesis2 ini muncul ditempat mereka duduk,maka bermulalah aksi2 yang melucukan...terlompat2..naik atas kerusi dgn muka yg amat cuak..gunakan penyapu sebagai senjata...tersangat CUTE&LUCU telatah diorang ni...aku sgt terhibur ngn aksi2 mereka ini..hahahhaha..aku juga sgt terhibur jer kalo melihat aksi artis2 yg x hingat lirik bila menyanyi or tersalah masuk time menyanyi..so far aksi yg paling mghiburkan aku adalah time kakpah,siti n misha menyanyi..part yg kakpah x hingat lirik lagu bunga2 cinta...part ooo WOW.hahahaa.....cerita yang aku paparkan ini xder kaitan pun dgn org yg terdekat ngn aku(tlg cover),ni sekadar nk berkongsi jer,dlm bnyk2 benda yg boleh mghiburkn aku..that one was included..aku xder niat pon nk gelakkn mereka..tapi kalo dh lucu,xleh ler nk tahan2...gelakkan la gak...hihihiihhi...KEJAMKAH AKU..hahahhaa
Nota kaki:Baru jer lepas gelak tgk aksi yoe 'Kegelian' pabila angah menulis kat blakang dia..hahahha..korang memang klakar ler...hihihi

6 comments:

chafizomie said...

dulu.

seorang kawan.
lelaki tidak kacak.
nyaris bukak baju.
sebab seorang kawan yang lain yang juga bukan lelaki kacak, masukan ikan gapi dalam poket baju sekolah dia.

damn sweet! =)

azrullokman said...

choiii!!!

aku bace entry ni saje pon aku dh tergelak sorang2 nih...ehheheeh tiba2 teringin nak jumpe kawan2 u yg kelakar tu....mesti best kalo semua aksi kegelian diaorang aku dpt tengok live depan mata!!! heheheh...so sweet!!!

ngeheheheh :)

-gweENappLe- said...

btol tuh nik....xkn la ade dk umh ko yg takut suma tuh!!!!jhantan2 kt umh ko tuh....rimau pn wy mmber jek....huahua...berbaur propa kew?

zoncapriku said...

To chafizimie:perlu ker statement kacak n tidak kacak..hahahhaha

yoe:ko harus dtg umah sewa kitaorg skrg ni...sure ko terhibur..

Joe:akhirnya ko memblog jugak ye..hahahaa..jhantan2 kt umah aku semuanya brani...slalu jer mndi ngn ikan jerung kt depan umah ni..hahaha

farhanini said...

wah..mst happening geng2 umah nik ni..

zoncapriku said...

tul tu nini,mmg happening habisss...hhahahah