Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

25 January 2010

Zon-Tersepit

Sekarang ni aku dlm keadaan tersepit..nak ckp aku x brani...so terpaksa la buat keje tu walaupun hati xsuka/xikhlas....kalo ikutkn hati aku ni..aku nk bebas n bleh mula buat keje baru plak...Fuhhh..susahnya untuk berterus terang....

NotaKaki:Malam ni En.lecturer ajak aku n my junior untuk berkarok...ok gak tu,kurangkn tekanan...

6 comments:

angloko said...

trus terang je nik...
kalu x trus trang...
slalu la kena kepit...
jgn smp jln terkepit2 da...
hehehehe...

Anonymous said...

jalan terkepit? bukan terkangkang ka selama nie.muahahaha

tra ensem

zoncapriku said...

Angloko:aiyooo apa kaitan jln kepit2 ni...slalu nk buat onar yerrr...aku kepit telinga ko baru tau...hahhaa

Abgtra:yang ni lg sorang suka sgt berpropa...ada yg nk kena ni...

angloko said...

tra.. terkepit tu sbb cover... kalu xde org terkangkang la.. ehhh... btul ke nik?

F U N F A B U L O S I T Y said...

tersepit?kesempitan?atau kepit ketam?kompiusss lima saat sepoloh tengah japp-kompiusss gak-kerje ape yeaa?sampai tersepit-sepit camnih?(tetibee macam nak busy body kann?)hahaha ;D

zoncapriku said...

Ang:ko tu kalo x over x sah..hahaha

Funfabulosity:berbelit2 nk sebut nama ni..hehhee...tersepit ni sal study je...masalh skrg ni,impian idup nk trus smbg lg satu peringkat tp terpaksa buat keje lain plak..xtau nk trus terang cmner,sebb tu tersepit..hehhe