Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

06 January 2010

Zon-Derma Darah

Harini berjaya gak derma darah coz 2 mggu lepas aku gagal derma coz terlewat...hehee..arini aku pegi ngn aimi,san n lily,tp aku sorang jer derma...tujuan utama aku adalh nk dptkn buku derma darah yg baru jer coz buku yg lama dah ilang...perjalan untuk derma darah tu cepat jer coz xda org...tp time derma darah tu mkn masa yg lama plak coz kesilapan nurse cucuk jarum kat tgn aku...mula2 darah kuar ngn laju,pastu brenti...nurse tu plak terbelek2 beg darah aku,pastu dia tekan2 jarum kat tgn aku..setelah lama dia mencuba,last2 dia pggil mmber dia sorang lg(senior dari dia kot)....member dia tgk jarum kat tgn aku,dia ckp nurse tu cucuk dalam sgt,pastu dia tarik balik jarum tu n masukkn semula...time tu tmpat yg kena cucuk tu dah bengkak n member dia ckp suh letak ais setelah habis nnt...ni kali ke-5 aku derma..sebelum2 ni ok jer,x ler sakit cmni...mmg azab tul derma darah time ni....xper la skali skala ter-azab..hhahaa

NotaKaki:Masih teringat pasal kejadian 'TERCURI' kat Pizza mlm semlm...

9 comments:

AdiE said...

aduh..scarynye bile tgk jarum!!!

sbb tu x pernah derma darah..

~daniel adie~

angloko said...

Nik... ko da lama tak derma dara kat aku... hahahaha...

yoe said...

chooiiiiii...... nik dah lama x derma dara kt ang???? motipppp????

aku x paham..... aku inersen!!

angloko said...

nik kan penderma cam ko... hahahhaha....

kalu ko inersen..
aku ni xtau la nk ckp ape...

zoncapriku said...

Adie:Sakit kejap jer adie,try ler..hehe

Ang:Kalo bab propa bg kat ko ler ek...yg dok sibuk2 hal dara ni,ko dah ilang dara ker??hahahahha

Yoe:Ko xyah paham apa2 coz hnya ang jer yg pakar bab2 tu..hhahahah

angloko said...

blum ilang lagi... setakat ari ni blum lagi... hahahaha.... aku ke propa...;p

yoe said...

~~ geleng2 kepala baca komen saudara2 sekalian... ishk ishkkk :)

Anonymous said...

hOh!!!!!.....ang tuh sah2 suci cm lahir dlu nik....._ummi lelaki...

zoncapriku said...

Yoe:geleng jgn xgeleng...hehhee
Encik hujung desa:yang tu mmg xleh dinafikan lg,dia mmg suci murni bak minyak sri murni,tapisan 3 peringkat...hahhahaa