Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

05 January 2010

Zon-Di-awal Pagi berumur 26Tahun

Terlambat Bangun pagi tuk sembhyang subuh(Thanks Wan coz kejutkan)
Cuaca kat luar still mendung buatkn aku sayu jerrrrr
hurmmmmm sudah 26tahun aku hidupp(tua kah???)
Sepanjang umur aku 25tahun,xtau la apa pencapaian yg aku buat,cam xda jer(Hampehhh tul)
Namun azam diumur baru ini mmg aku akn berusaha untuk sempurnakn...
Apa2 pun aku just nak ckp.....XBESTNYAAAAAAAA!!(dah semakin tua,huhu)
NotaKaki:Xsabar untuk ber-white party mlm ni...

7 comments:

sYukCurZ said...

owh. da 26? hum makin ari makin tua huhuu..
hepi bufday----> besday ko ek?

AdiE said...

selamat menyusuri umo 26 ye..

~daniel adie~

yoe said...

hahahahahaha ko dah tua.... at least ko lebih cepat tua dr aku pada tahun ni.... ooops!!

iyllienaz said...

happy bufday!!!

chafizomie said...

26?
betul la tu...dah tua.heh

anyway..hepi bezday =)

zoncapriku said...

Syuk:Thanks ya..haah besday aku..cmner nk wat mkn hari mkn muda ek?hahhaha

Adie:Thanks adie..

Yoe:yela2..aku lebih tua dari ko..hihik

iyllienaz:Thanks ya..

Chafizomie:hahaha tua ke? anyway thank ya..

yoe said...

yeah yeah.... nik dah tua..... huhuhu... takotnye tunggu bulan ogos nanti.... aku pon akan sama umo ngan ko!!!