Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

03 February 2010

Zon-duit oh duit

Sekarang ni kpala otak aku ni asyik dok pk duit jer(bkn mata duitan)....thesis dah pun berjaya aku hntar 17hb yg lalu,just tggu viva jer...biasiswa pun dh lama habis..selalunya jd demostrator kat LAB adalh mnjadi income aku setiap sem,tp diz sem jabatn aku dah xperlukn demo lg....peningnya kpala aku ni...cmner nk survive ni...asyik dok mntak ngn famly jer.xbest rasanya cmtu...dah ler tahun ni akn mmerlukn bnyk duit, antaranya

1)bulan Mac 2010-Pra reunion GengFizik kat Bukit Gambang
2)bulan May 2010-Jakarta
3)bulan jun 2010-Reunion reunion GengFizik kat Pulau Redang

Tu antara aktiviti yg dh cnfirm akan join,yg lain2 tu tgh difikir2kn lg....hurmmm aku pun pening skrg ni..Alangkah bestnya kalo supervisor aku dpt byrkn gaji RA tuk aku coz aku pun tgh run projek dia skrg ni.


Buat Magic tuk kluarkn duit dari lampu..hahahaa



NotaKaki:Duit dari klik2 nuffnang baru jer RM0.50...xphm aku knapa dpt cmtu..rasanya bnyk jer org klik2...

8 comments:

Azam Shah said...

tu la kan...dekat cbox banyak jer org klik...tp x masuk2 gak...

yoe said...

cepat kerja parttimeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! niaga jerrr!!!! harus lakuu!!!! muahahahah :P

tengku_fir21 said...

ermm kite ge gali emas nak..??
owhh

p/s:duit..duit dimana kau duit

sYukCurZ said...

tahniah!! kita lumba lak sapa viva dulu aha.

*ako pon penin pikir pasal duet ni. huhuu..

F U N F A B U L O S I T Y said...

duit oh duit-mmg susah jadiknye biler fikir byk2 ttg dia-better wat2 tak tao je-bagi hati tenang setenangnya-last2 nanti dia dtg sendiri kot-hahaha ;D

zoncapriku said...

Azam:betul2..x phm la konsep apa dia guna..lntak ler..malas nk pk..hhehe..

Yoe:Ko ingat seng ke nk niaga...modal pun xda...

tengku:gali emas?bereh jer..hahha

Syuk:lumba??bereh jer..sapa kalah dia blnja k..hahaa..ko join x ICFMD 2010 kat terengganu buln jun nnt..

Funfabulosity:Dtg sendiri ker?kalo cmtu best gak..hehhee

sYukCurZ said...

mahal sgt la nik. ko nak sponser aku kah?

zoncapriku said...

mahal pun berbaloi coz dpt ronda2 pulau2...sponser??aku pun disponser...hahahahahahaha