Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

21 February 2010

Zon-Mataku

->Pagi td aku bgn dgn semangat yg berkobar2 tuk g kampus...tiba2 mata sebelah kiri rasa cam pelik jer...aku ambik ler cermin azimat/sakti angloko...ALAMAK!!!!bengkak plak dah...camner nk g kampus ni,malu le kalo org tgk...aku pun trus mandi2 n pergi klinik kat kampus....Dr kata aku kena ketumbit..tiba2 plak kena ketumbit ni....lepas ambik ubat aku trus balik umah sewa..segan le kalo terserempak ngn org yg dikenali kat kampus tu...hehhe...
->Aku tgk ubat yg aku dapat tu trus nak mati!bnyknya ubatttt....besar2 plak tu...wahai Dr ko ingat aku ni YOE ke yg tabah mkn ubat2 yg bnyk....hihihi..apa2 pun Dr tu suh habiskn gak ubat tu...aiyooo....kalo aku xmkn habis cmner ek??ada kesan apa2 ke..
->harini gak Pn.hasiah(bakal suoervisor phd) kol tnya aku katner...dia jemput aku join seminar pd hari selasa n rabu ni...pasal simulation guna Labview....cmner ni,sempat ke mata aku ni sembuh...tp aku dah ckp setuju td.....arghhhhh...
->harini gak En.fairuz(lecturer yg agak rapat ngn aku) ajak aku jd pengiring lawatan student Fizik 1st n 2nd year ke KL hari rabu mlm ni...lg satu masalah...mata oh mata..sempat ke ko sembuh ni...tapi time lawatan tu aku xda member la plak..dah ajak angloko,dia xleh pegi...yoe plak bz tuk konferen, santana xleh pegi,emy n lily xtau la cmner...xbestnya xda member tuk join lawatan tu.....hurmmmmmmm cmner ni,xyah pergi la kot...
NotaKaki:tggu masa tuk mkn ubat....ada 6jam skali..8jam skali..malasnyaaa

8 comments:

Mohd Shahrul Hafizi said...

Intai anak dara mana lak kali ni?
Hahaha. :D

Anonymous said...

intai yoe ke angloko? kakakaka

tra

zoncapriku said...

Shahrul:Intai time dlm mimpi la kot...hahhhaa

Abgtra:Ngek tul la..hahaha

angloko said...

En. tra.. kedua2nya tiada diumah time tu... nik intai org lain... lbh seksi dr yoe... hahahahaha...

zoncapriku said...

angloko:kalo x over xsah!huhahuhahu...

yoe said...

i tau nik intai sapa... tettt!!!

ala abg tra tu jeles.... nk mintak nik intai dia le tuuuu ....choiii!!

AL-FAQEER DAHLAN AZMIE HAMIZ DARWISY IBNU DAUD AL-JAWLEY AL-MALIZI said...

ko buat je iklan nik.."pengiring diperlukan" tuk mengiring ko plak..abih citer..pengiring diiring pengiring..ntah2 sume yg g lawatan tue masing2 pengiring masing2..hahaha

Mohd Shahrul Hafizi said...

Hahaha. Dalam mimpi bawak ke realiti.