Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

15 March 2009

Zon-Cameron Highland

Cukuucak?
Weeknd aritu aku,angah n yoe g cameron bersama pelajar agrotek 1st year..walaupn aku ni xder kaitn apa2 pun ngn kos tu,tapi muka aku ni dh 2 kali join aktiviti diorg...thn lepas n thn ni..thank k angh coz jmput aku..kitaorg bertolak pg 13/3/09, kira2 kul 6 lebih kitaorg smpai kt cameron...perjlnn yg berbukit bukau ni mmg memenatkn...aktiviti mlmnya plak,just g kt pasar..ada la sikt2 brg yg aku beli..yg paling bestnya time tawar menawar,yg plaing terornya yoe ler...dh ler akak2 indon yg jaga,mcm2 ler kuar dr mulut diorg,time kitaorg mntak tawar..tsunami ler,handsome boy ler...last2 bg gak..huhu..berjaya yoe bodek..huhu...






Pd keesokn harinya kitaorg g wat lawatn ker MARDI,sebelum g ronda2 dlm tu,ada briefing oleh kakitngan MARDI kt student,aku x join pon,huhu...kt MARDI tu ramai gak tuorist japan,semuanya gak berumur,diorg dtg melukis permndgn kt MARDI,cntik gila diorg lukis...sempat gak kitaorg sembg sikit2 ngn diorg..respek gila la kt diorg ni..walaupun dh berumur still lg kemas,sopan,lemah lembut...sronok tgk telatah diorg...mmndgkn aku dh dtg kt MARDI thn lepas,so xder apa sgt aku tgk pom just dtg tuk bergmbr jer..huhu









So lepas jer g MARDI kitaorg singgah kt last destinasi tuk mmbeli belah kali terakhir..kira2 kul 1.3o kitaorg bertolak balik...kul 10mlm kitaorg smpai ler kt umt..tapi satu peristiwa yg paling aku rasa bersalah adalah...aku TERSIKU sorg pompuan..muslimah lak tu...dia dok seat dpn aku..time aku tgh sibuk nk ambik brg tuk turun,ntah cmner aku tersiku dia..kuat lak tu...siannya dia...aku ckp ler sori2..pastu aku trus turun tnpa noleh kebelakang lg...aku still rasa bersalah..aku citer kt yoe n angah time dlm keta..apa lg..gelak besar la diorg...apa2 pon aku mnta maaf le skali lg muslimah,w/pun ko x bc blog ni pun,huhu...

4 comments:

Ibn Ishak said...

hik2...xnak kenalkan sye ke muslimah yg tersiku oleg abg nik 2?..hehehe... anyway, thank bg cactus 2...sye suke sgt cactus... at least, tgok cactus tue, teringat kt abg nik pas nie...

dijahsaad said...

Adli!!!!! lama betul tak jumpa..heheh *tetiba memberi komen kat pengomen dan bukan tuan blog*

zoncapriku said...

kak dijah memg..pntang tgk laki beriman cm adli..mula la tu...sudehh..hhihi

Ibn Ishak said...

Erk..sye jadi mangse...tolong~....