Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

11 May 2010

Zon-UMTAS 2

--->Pengalaman yg best gak la kat UMTAS ni,walaupun bidang yg x berkaitan...dgr jela..tmbahkn ilmu apa yg patut..hehhee....
--->Presentation yg hebat sekali oleh yoeyie..mantap!...aku yg bidang fizik ni pun leh phm apa yg dia present..sungguh jelas sekali...smpaikn Dr Buhri pun terpesona ngn kehenseman ko..bgga aku jd housemate ko...ahhaa...
--->Saat yg aku xleh lupa time kat UMTAS ni adlah waktu mkn ptg...berikut adlah dialognya...

Kakak: Dik,mana lg mknan ni(Cekodok)?dah habis ker??
Aku : ehhh sori kak,sy bukn pekerja sini.....
Kakak: opss sori2...
*Mentang2 la aku pakai baju biru kosong jer..ko hingat aku ni pekerja hotel ker???malunya aku time tu..dah ler dia tnya kuat..semua tgk aku....so moral of da story...lain kali tu pakai la tag nama peserta...hahahha....

--->Time majlis penutup plak,time MC tu pggil ustaz tuk baca doa,aku plak nk tepuk tgn...nasib baik x tepuk lg,kalo x malu besar aku...tololnya aku ni...mcm2 hal aku buat,adoyai...

NotaKaki:2 mnggu lg nak ke Jakarta...xtau la leh pergi ke x....

7 comments:

Hazwan said...

wahhhhh..gituhhhhhhhhhhh..kalau ke bali tolng belikan limo bali..yeahhh

Nur Hawa Mohd Zin said...

prensentation ape yang Dr Buhri tu buat? nak g jakarta bli ole-ole ok..hehe

yoe said...

hambuiiiii molllotttt!!! over la kannnnn ~~ dr. buhri perli2 segala pon korang pecaya kannnn!!! :P

mioraffandy said...

hehe..lawak..btw, ko nampak berisi n maskulin skali..hahahaa..

CengkodokPolkadot said...

Angah tu tutup mulut!

zoncapriku said...

wan-bereh jer..hahaha
Hawa-ole2???berehhhh..hiihh
yoe-oppsss...ahahhaa
mior-berisi ker mior....wawawawa
CP-dh bgtau...dia xnk dgr...hahahaha

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheheh..tq2..nanti pos kat umah awe k..lau naik flight..drop kan aje kat umah..hehe