Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

05 May 2010

Zon-NasibKU

**copy from En.GOOGLE**
--->Kadang2 aku terfikir,knapa la nasib aku slalu cam ni...sejak aku sambung master ni,dari A-Z,setiap stage akan ada dugaan n halangan...
--->Skrg ni dah stage terakhir...just tggu viva....aku dh submit thesis dari bulan 1 yg lalu....smpai skrg x lg viva....td aku aku kol pihak siswazah tuk tnya adakah aku sempat konvo thn ni,diorg ckp..X SEMPAT...sngguh down rasanya arini....bnda yg aku harapkn pd tahun ni x kesampaian...sepatutnya aku viva pd 25 Feb(ni tarikh jangkaan yg diberikan) tp desebabkn external examiner aku telah hilangkn thesis aku...so jd la cmni...sampai skrg xsiap2 check thesis...
--->xda apa yg boleh aku harapkn lg,ni baru dugaan pasal master...dugaan yg lain2 lg ni..x tertanggung rasanya....aku hnya mampu bersabar n bersabar....down.down.down...
NotaKaki:Rasa cam nk meraung2 kat atas gunung jer...arghhhhhhhhhhh

4 comments:

Hazwan said...

nick, aku terkedu bila external ko hilangkan tesis...sabar ye nick, maybe ko dh ditakdirkan grade bersama aku..apa y berlaku ada hikmah.. insyaALLAH

Nur Hawa Mohd Zin said...

cianya...tak pe mungkin ada hikmah akan datang...mana tau even konvo lmbt tp rezeki dapat cepat...gud luck!!!

zoncapriku said...

Wan-Thank ya...hnya sabar n doa je yg leh aku buat skrg ni...

Hawa-Thank Hawa,moga2 ada hikmah disebaliknya nnt...

Nur Hawa Mohd Zin said...

InsyaAllah..kat u awe pun ngah sbuk viva ni..