Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

13 May 2010

Zon-Ujikaji

--->Tajuk N3 cam hebat jer..hahahhaha...ptg semlm time aku lalu dekat FST,ada student undergrad teknologi makanan ajak aku join research diorg sebgai sample ujikaji...dia nk bg makn natural produk(blackseed + honey) selama 8 mnggu..diorg nk tgk kesan risiko cardiovascular n osteoporosis b4 n after mkn bnda tu...so aku mcm berminat jela coz ianya melibatkn kesihatan...
--->so sebelum mkn bnda tu,diorg akn ambik darah dulu,cek blood pressure,ukur tinggi,timbang berat bdn....nnt selepas 8 mnggu kita mkn bnda tu,diorg akn ambik darah lg sekali n diorg akn bgtau resultnya...aku berjaya gak ler tarik aimi n yoe tuk join benda ni walaupun diorg sekadar control jer..
--->mlm td aku dah mkn bnda tu...mak aii pahitnya n xsedap...mmpu ker aku bertahan smpai 8mggu ni...hahahhahha


NotaKaki:Thank u so much la kat yoeyie 4 da N3 yg ko buat tu...

7 comments:

yoe said...

kelesss u guys!!

sYukCurz said...

gigih!

mioraffandy said...

kelesss u guys!!

CengkodokPolkadot said...

takooot la

rizputra7 said...

ohh...macam nie diaorang nie diaorang buat ujikaji produk makanan

Hazwan said...

aku terlambat..wawawawa

zoncapriku said...

Yoe-ko gak yg terselamat dari mkn bnda tu kan...best la ko..hahaha

Syukur-kami ni Terover baik hati..hahaa

Mior-wahhhh ko keles gak ke...hihihi

CP- sejak bila takut jarum ni...

Riz-haah...camni la budak2 makanan...

Wan-tu la sapa suh bercintan cintun lebih sgt..kang dah lambat...hahahahha