Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

09 November 2010

Zon-Charger Laptop

Salam 1Blogger



--->Alahai si charger..dah 2 kali ko rosak..ko ingat aku ni dapat duit tuk beli ko jer ker???...gitu la gamaknya kalo aku ni leh ckp ngn charger...haha...time yg 1st dulu save la duit coz under warranty...skrg ni..hangus duit aku...aku xtau la apsal la charger aku ni suka rosak...masalahnya..laptop aku ni sama beli jer ngn YOE...charger dia ok plak...ke si YOE ni ada ilmu special??hahaha...
--->Tuan kedai komputer tu adalah sgt peramah...proses aku nk beli tu kejap jer...bersembang lama gila..xtau cmner nk bgtau tuk keluar...dgr jela segala petua2 yg dia bg sal komputer2 ni....tp sgt2 membntu aku la gak...
NotaKaki:xtau la dpt g ke x conference kat kuching awal buln depan...still samar2..

7 comments:

yoe said...

motippp nama ku terselit di dalam entry kau yg menjengah ke alam maya sebulan sekali ini???

by the way, kan i dh ckp, u tu muka laris..... semua org suka! ooops!

waaaa g kuching, x ajak! menyampahhhhh!!!

AdiE said...

dh nak rosak,nak wat mcmane..
mhl ek charger lappy?
x tau..sbb x pernah rosak...

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/my-activity-today.html

Maeq Chai said...

abg nik kan kaya.. HP x bagus la.. Acer better.. go 2 kuching.. bring sum present 4 me... hehe

zoncapriku said...

Yoe-sebulan skali ke???ahhahaha...kalo ko yg g kedai tu..haruslaa sampai 2,3jam kot..ko kan lagi peramah..hehe

Adie-Mahal gak ler...yg ori almost rm300...bnkrap la..hehe

Chai-abgnik xsure lg akn g kuching ke x...jsut wait n c..hehhe

Anonymous said...

alhamdulillah....ada gak posting terbaru untuk aku baca kat blog nih ekekekekekekek......


-lok-

zoncapriku said...

Lok-agak2 la perliiiii...siap ko kalo aku update ko xbaca...aku tau ko sbenarnya nak baca blog kwn aku yg sorang tu je kan...ngaju jela..hahaha

Anonymous said...

kawan ko yg mana bai? ko bio betul hahaha

-lok-