Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

12 November 2010

Zon-Biadap

Salam 1Blogger
--->Sila la boikot kedai Blue Valley kat Giant Hypermarket,Kuala Terengganu!!!!pekerjanya sgt biadap!!!!geram tul aku....aku g KT nk g tgk PC Fair jer..aku g ngn angah...mmndangkn time tu dah nk magrib,so aku masuk giant la kejap....time tu kul 6.50ptg,so aku masuk la tgk2 pakaian kat blue valley....ada satu tu aku berkenan..kemeja lengan pendek,mmg lawa la...so aku try la...harganya RM59.90...pastu aku belek2 lg kemeja lain...si pekerja kat situ,asyik duk tepi kitaorg jer mmbuatkn kitaorg xselesa nk pilih2 pakaian...dlm 10minit(jerr!!) kitaorg pilih2,maka adegan biadap tlh bermula...
Pekerja biadap: Jadi ek nak ambik ni...
Aku:kejap k, nak tgk2 yg lain dulu...
Pekerja biadap:kalo dh try pakai tu,kira ok la...
Aku:mmg la, nak pilih2 yg berkenan la gak...
Pekerja biadap: Nak pilih apa laginya...mcm la harga baju tu enam ribu...susah tul!
Aku:(diam jer)
Pekerja biadap:Dari tadi(mcm la lama sgt!!!10minit jer) duk belek2 yg sama jer..kotor la baju2 tu...apa la!
--->dari aku dah berkenan nak beli...trus down gila...aku n angah trus blah dari kedai tu....serius aku sgtttttttt bengangggggg....nasib baik aku yg berada dlm situasi tu...kalo la org lain,sure dah perang besar dah......apsal la kerek nak mampus...buknnya duit ko pun aku guna...thank angah coz menenangkn aku....so sapa2 yg duk area KT ni,xyah la g kedai tu....melainkan yg suka cabaran,silakan..hahahaa
NotaKaki:Nasib baik la kedai blue valley ni ada gak kat mydin,so aku g beli kat situ jer...

11 comments:

angloko said...

sabar nik.. ang pun xdengar sgt dia ckp apa td.. tp prasan la dia membebel.. tu ajak blah je.. nasib ada mydin kan... nanti yoe da blk KT.. kita hantar yoe kat situ ekk..;p..

yoe said...

eeeiiiiiiiiii i suka cabarannnn!!! i suka cabarann itewwwww!!!! mari bertepuk tangan dan kenalkan pekerja itu kepada i ~~~~ hip hip hooorayyy!!

Anonymous said...

Laki ke pompuan.

cik kiah

Anonymous said...

kedai tu mmg cam haram...aku pun pernah kena dulu...jom boikot reramai!

-lok-
-pembaca setia blog nik-

ekekekeke

AdiE said...

GILE KURANG AJAR!!

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/again.html

luqman said...

bkr je kdai tu ha3

zoncapriku said...

angloko-kompem aku ajak yoe pegi...tp aku xnk masuk la...hahahha

Yoe-i tau u suka cabaran!!bersiap sedialah menyerang kedai tu...tp aku segan la nk masuk kedai tu dah..cmner???hehehe...

Cik Kiah:Lelaki...kalo cik kiah nk ngorat,silakan...haha


Lok-Mmg aku akn boikot!!!
-Pembaca setia blog aku or blog kwn2 aku???ahahhaa


Adie-Tul tu Adie,sgt2 kurang hajar!!

Luqman:Kalo ada undang2 yg mmbolehkn abgnik wat cmtu,mmg dah rentung dah pekerja tu...hhahahaha

yoe said...

menyirap darah aku baca kebiadapan pekerja itewww terhadap incik nik aziz yg bijaksana lagi kacak lagi dermawan lagi sopan santun dan penyabar ini!

huh,,,,, dasar pekerja x beradab, kuang ajaqqqqqqqqqqqqqqqqq!!!

z o u l said...

sabr je la..org mcm2 karenah kan

zoncapriku said...

zoul- betul2..thanks ya...

nizam said...

biadap sungguh yer pekerja mcm tu...patutnye report jew kat pihak tertentu..confirm kne punyer