Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

24 May 2009

Zon-Perubahan

Sudah lama x menulis ni..PERUBAHAN...begitu terisrat maknanya...mcm2 boleh kita tafsirkan...pd tika n saat ini,aku begitu gembira skali perubahan yg berlaku pd diriku ini..walaupun ianya kecil saja,tp ianya sudah memadai bg diri aku...xperlu aku war2kan secara details disini apakah perubahan itu...apa2 pun thank pd YOE, kerana ko,aku skrg ni lebih berani tuk bergaul n berani tuk kedepan...thank again..walaupun keberanian aku ni,xler berimpak besar namun aku sronok!

3 comments:

azrullokman said...

Good.... saya adalah hanya ikhlas kerana Allah... kerana tuhan untuk manusia ...katanya!!! (UTM sangat kannn!!)

shadeXsen said...

kang kte maju ke sarawak plak ek..(jgn perut maju ke depan dah!)
.
.syabbassSS....!!

zoncapriku said...

Yoe:thank yoe
Shade:bereh...moh kita..hehhee