Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

15 June 2011

Culik dari En.Google

Kul 4 pagi td ada student kol n dia ckp gigi dia sgt sakit n xleh tahan..trus aku bgn dan kol MA..M.A suh bg ubat dlm first aid kit..lepas tu aku trus ke Blok ATT tuk bg ubat....pastu aku smbung la tido balik,hehhee....dlm kul 5 pagi lebih budak tu sms plak,dia tnya klinik gigi bukak kul brapa..sure dia xthn tu..So awal pagi ni(kul 8) aku trus bw dia ke pusat kesihatan UMT(PKU)...kat PKU diorg bg surat tuk g ke klinik panel. coz PKU xda lg Dr.gigi...So alang2 dh pergi klinik gigi tu, aku g bersihkn gigi gak ler..

NotaKaki: Nak blatih senam robik ptg ni....step dah lama aku x ingat..hahaha

4 comments:

yoe said...

x syak lagi!!! kamu lahh Felo Agung yg perfecto!!

luqman said...

biasa la abgnix keje felo x mnentu

Joey said...

thanks for coming by :)

zoncapriku said...

Yoe>>>over la sgt kan...aishhh..

Luqman>>>yup..tul tu..

Joey>>>bereh