Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

21 July 2009

Zon-snap situ sana sini

Dah lama kitaorg xkuar bersama2 n gebang sama..kebetulan smlm aku puasa n aku bercadang nk buka puasa kt bndar KT..cam biasa ler kalo kuar ramai2 si adik sure aku bawa,maklum ler hosmet aku ni mmg suka sgt beraksi ngn adik,hikhik...so lepas berbuka puasa kitaorg g Mydin plak tuk beli brg2 keperluan n apa2 ler yg berkenan dihati tuk beli...lepas jelajah si Mydin tu,kitaorg g ziarah plak encik Giant coz Azan nk g farmasi..so cam biasa ler kami akan wat lawatan muhibah dari kedai kedai,belinya tidak,lawatan jer lebih..so last2 termasuk ler ker kedai Blue Valley,tmpt jual pakaian...maka bermula la adegan ukur-mngukur,belek-membelek,test-mngetest,tawar-menawar...last2 Yoe n Angah berjaya juga mmbawa pulang hasil2 dari kedai itu..hehhehee...lepas kuar dari Encik Giant,kitaorg singgah plak kat Thai Uptown(propa jer) kt area Giant tu...ader gak hasil2 yg dibawa pulang oleh hosmetku dari Thai Uotown itu...mmg gembira aku tgk diorg ni ngn hasil2nya...kitaorg kuar dari rumah lebih kurang kul 0630ptg n sampai umah sekitar kul 1230pg,tersangat ler letih n aku bercadang tuk tido trus...rupa2nya niat aku tu terbantut coz kami akan mngadakn sesi bersama adik sekali lg,semata2 my hosmet nk test hasil2 yg diorg beli,hahahhahaa...walaupun aku x beli apa2 hasil,tetap ingin join sesi bersama adik...kaakkaa...so selamat menghayati n sila jgn muntah di sini k....:p


~ wooooo...
~ngengeee

with my hosmet...



Nota Kaki:Adik adalah my Camera...

3 comments:

manusia exsen said...

ooooooooooooooooook.
klu tau hosmet nik ensem2...shade pindah masuk umah korg.huahahhaha.
.
.mane gmbr2 lawatan so'sial'surbu kita nik?? nakkkk!

Anonymous said...

pic 1st tu bibir xmnahan.....pic laen dh komen kt FB yoe....dhaaa.... _ pnjaga smpadan kalimantan....

Anonymous said...

shade....aku dh kna halaO dr umah tuh coz xcukOp ensem....kO g la cOba nsib lak.....klO xkna halao betuah la kO....hO3....- bkn en clOreNg