Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

08 July 2009

Zon-Sarawak oh sarawak!

Mlm esok dah nak bertolak ke KLIA n pagi lusanya akan ke srawak tuk mnyaksikan 'The Rainforest World Music Festival 2009'. So far still lg cam xder mood jer,nak g tu mmg best tp xder mmber yg aku close,kompem senyap je aku nnt..aku ni bukan peramah sgt pon..hhahhaa...packing baju pon x lg ni,x bersiap apa2 lg ni...hopefully aku enjoy ler nnt kat sana....
Nota Kaki:Tengah menunggu Yoe pulang...

3 comments:

farhanini said...

wah..bestnye..nk kirim coklat dr sarawak blh? =)

tra said...

jgn lupe belikan gambir sarawak kat yoe. hahahaha.

enjoy ur trip.

azrullokman said...

motip nak belikan gambir untuk i....belikan utk abg tra je nik... die sgt memerlukan...

terbayang nik yg sedang gembira di sana bersama kawan baru.... oopsss!!!!

ngehehehhee....shhhhh!!! zip molottt!!