Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

09 March 2012

Zon-Chemerong

--->Pengalaman yang sangat best with my junior. TQ so much tuk semua yg sudi ajak, terutamanya markonah(pengarah program). Pada asalnya kitaorg nak g Sekayu, tp last minute planning tuk g Chemerong. Ok gak la coz sekayu aku dah pernah pergi,so xcited gak la nak g Chemerong. Tapi yang kelakarnya semua x prnah g dan xtau jalan. So kami redah jela, ada yg guna GPS la, last2 sampai gak
--->Bagi aku Chemerong ni lg best dari sekayu kot, airnya lg segar. Tapi penat sikit la kena jalan kaki tuk jumpa kwsn yg best,hehe. Semua yg join adalah 21 org, sgt best, sgt enjoy. Diorg siap bw makanan, buat BBQ n mcm2 makanan ada. Aku plak?? aku bw bodi jer,hehe. So layan jela pic2 kat bawah ni,x sempat nk ambik semua ngn junior. Mcm2 aksi aku buat, pg esoknya trus sakit urat,hahaha. Apa2 pun aku sgt hepi kuar ngn diorg.





NotaKaki: Minggu ni dah mula sem baru. Sem 3 dah aku skrg ni, cepatnya masa berlalu,tp result still suam2 kuku.

5 comments:

anne jasmine said...

ye la kan.. seronok la... kite x dpt ikut, org x nk bawak.. :(

zoncapriku said...

Ainie->xpe, next time ada lg,nnt ikut la k,hehe

anne jasmine said...

hehe... tue la.. tgu abg nik bawak.. hehe

luqman said...

sakannya mandi......

lengkuas_biru said...

nik mcm ikan pari doh ~~ hee