Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

09 May 2011

Zon-Burung

pandai kan burung ni posing2..hehe


--->Tengah kusyuk aku tgk TV kul 2.30 pagi, tiba2 masuk sekor burung dlm umah..hilang trus fokus tuk tgk TV..apa lg...trus la aku g kejar burung tu,alang2 ko dah masuk umah aku,sure la aku nak tangkap...bukan senang nak tangkap burung kecik ni,2 kali terlepas dari genggaman..nak pegang kuat2 risau burung tu penyek,pegang slow plak terlepas...akhirnya dapat gak tangkap...time aku pegang tu,burung tu mmg nerves gila2,aku dapat rasa jantungnya berdegup kencang(burung ada jantung ek???ke insang??haahhahahhaha)..Lepas tu aku snap2 la kejap pic burung tu,lagaknya cam dah pro pandai je posing2...hahha



NotaKaki:Malam ni adalah perasmian SUKANUN kat UMT..sapa2 yg duk jauh,tgk la kat ASTRO ARENA(kalo x silap).

4 comments:

DJ said...

Burung takde insang yang oiiiiiiiiiii.

angloko said...

motip burung ada insang... hahaha.. Ang suka gak pegang burung kecik2 ni.. best..;p

zoncapriku said...

Sis DJ:erkk????hahahha

Angloko:G la beli burung kat kedai haiwan nun...pastu pegang la puas2 erk..hehehe

Anonymous said...

hahaha.. burung ade insang? mcm mne ley wat phd ni abg nik..??