Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

22 August 2010

Zon-Result

Salam Ramadhan buat semua...entry yg lepas2 aku ada bgtau ttg aku terlibat untuk satu kajian ttg black seed (Habbatus sauda), aku kena makan bnda tu bersama madu selama 8 minggu...diorg akan ambik darah sebelum dan selepas makan sample tu...so harini diorang dah emel resultnya seperti kat bawah tu....tapi bnyk term yg aku xtau apakah maksudnya itu...sapa2 yg reti ttg bnda ni,sila la bgtau k,nak tau gak ler tahap kesihatan aku ni cmner, OK ke KO,hehhe...

NotaKaki:1hb september ni akan bermulanya pengalaman baru dalam hidup aku..harap2 aku mampu mnghadapi semuanya...

4 comments:

Hazwan said...

macam negatif je banayak

Hazwan said...

macam negatif je banayak

angloko said...

tu la wan... aku tengok da td... semua makin truk kan... xberjaya kot.. ujikaji GAGAL!!!

zoncapriku said...

Wan- Tula fasal...ngeri jer..hahaha

Ang-GAGAL???Takooootttt..(CP,2010)