Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

18 March 2010

Zon-Redang 1

-bersama junior2,Shah,Bedi,Ajib,Wawa,Enon,and Azwa..
-apa2 pun thank buat korang coz invite...
-Pengalaman yg best..
-time snorkeling cam nak mati..letih gila...nak muntah pun ada...
-tu jela...malas nk crita lebih2...

B4 snorkeling yg pertama...
on da way ke lokasi snorkeling..wit Bedi

cantiknya...
Team yg best...

Sempat lg posing walaupun rasa cam nak pengsan je dlm laut tu..

After snorkeling....time ni tgh menahan diri dari termuntah..kakaka

Enon,wawa n azwa...

tenang....

ramai tul org...

di snap oleh azwa...lawa..

jln2 petang hari pertama....
NotaKaki:Tu jer pic2 yg berada dlm tgn aku...akn ku sambung plak pic redang ni sekiranya aku dpt sepenuhnya pic2 dari diorg...

6 comments:

Mohd Shahrul Hafizi said...

Akhirnya pergi jugak ya ko ke Redang tu. Hehehe. Ada ole-ole utk aku tak?

zoncapriku said...

MSH:ada je ole2 ni..cmner aku nk bg ko..ko dtg sini la ye...hahaha

yoe said...

hambuiiii sakannye abe nik :P

a.j.u.e said...

oit2.curik gambar eh? hahahahaha. anyway, azu dh link up ur blog ngn mine. hehehehehe..

zoncapriku said...

Yoe-ko lg sakan kat sana tu...xsabar nk dgr story mory ko..hahah

ajue-biasa la curik mncurik gmbar ni..hahahhaa...berjaya mnjejak blog abgnik nmpaknya..ihih

Mohd Shahrul Hafizi said...

Datang UMT? Gila jauh bro. Aku kat Bangi ni. Sob3.