Selamat Datang Ke Blog Zoncapriku ,ONe LiFe..InFiNate Living ..... Terima kasih Datang lagi

Pages

15 November 2009

Zon-Bola golf


Harini aku pergi ke Affin bank untuk mmbyar roadtax keta yg dh mati...so sebelum tu aku pegi cuci kreta dulu kat car wash...pada mulanya aku bercadang nak g sorang jer,tp cam xbest plak..so aku ajak aimi n santana temankn...dlm perjalanan ke Bandar KT kami melalui sebuah pdang golf area gong badak...sambil2 aku drive tu,sambil la aku tgk pakcik2(dato'2 kot) dok main golf....tiba2 aku ternampak satu benda jatuh dari langit(dari ayah pin ker) terkena dahan pokok n trus jatuh tgh2 jalan raya..hampir2 kena kreta aku bnda tu....Aiyooooooo rupa2nyaaa bola golf jatuh dari langit,gempaknya pakcik2 tu main...yg aku hairannya,ada lubang golf ke kat tgh2 jalan raya tu,hahahahahaha..dah tau tgn tu kurang betul,main la jauh2 dari jln raya pakcik oiii..ni tidak,nak juga main tepi pagar dekat ngn jalan raya... nak juga glamor dpt main golf la katakn,hahahhaa.mmg gelak gila2 la kami time tu..nasib baik aku tgh laju, kalo x,aku g kutip dah bola tu..hihiihihhi..
Nota Kaki:Tu baru pakcik yg main,kalo aku yg main..xtau la kemana bola golf tu pegi..

5 comments:

tengku_fir21 said...

huhu
amat teruk pak cik tu main golf

ciktutor said...

hahahahhahah.sib baik selamat nik..alhamdulillah.

sYukCurZ said...

uik. aku xtaw nak taip kat ner. so aku bantai jer kat cnie ley. ahahaa..
dpt link blog ak dr yoe ek? aha. aku terselak archive ko td kat bufday yoe. btw ko x g mana2 conference len ke sejak NSPM 2008?

zoncapriku said...

haah,aku tau blog ko dr Yoe..apa2 pun tahniah buat ko..bangga ar aku ngn ko..best gila kalo jd mcm ko...selpas nspm08 tu ada gak ler aku g knfren lain...susah nk sembng kat sini..add aku kt ym k ...nikaz64525...nnt leh kita bncg sal research..hehe

sYukCurZ said...

ow. oke2.ahahaa.. aku da add da.